ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποπομπή Πολάκη ζητά η κυβέρνηση για το «βούλωσέ το» στην Μαρία Συρεγγέλα

Αποπομπή Πολάκη ζητά η κυβέρνηση για το «βούλωσέ το» στην Μαρία Συρεγγέλα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS

Με απαξιωτικό τρόπο απευθύνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στη γραμματέα και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης, που ζητά την αποπομπή του.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε» είπε ο κ. Πολάκης στην «γαλάζια» πολιτικό κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Attica το βράδυ της Δευτέρας (15/07).

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η κ. Συρεγγέλα, λέγοντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία».

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον κ. Πολάκη να κάνει λόγο για «ακροδεξιό κατήφορο» και «να το βουλώσετε επιτέλους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3:42

«Είστε απαράδεκτος και να προσέχετε πώς μιλάτε σε πολιτικούς αντιπάλους. Δεν σας έχουμε προσβάλει και εσείς συνεχίζετε και προσβάλετε. Είστε επιεικώς απαράδεκτος και ψεύτης μεγάλος. Σας ρωτήσαμε που είναι η εγκύκλιος και δεν απαντάτε. Μόνο να φωνάζετε αλλά δεν φοβόμαστε τις φωνές σας», απάντησε η κ. Συρεγγέλα.

Διαγραφή Πολάκη τώρα

Το περιστατικό δεν άφησε αναπάντητο η κυβέρνηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να ζητά διαγραφή τώρα του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega.

Κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη «να πάρει θέση» και πρόσθεσε ότι οι χαρακτηρισμοί Πολάκη «παραπέμπουν σε ακραία κόμματα».

«Αγενής, βάρβαρος, φαλλοκράτης αλλά … ‘’προοδευτικός…’’ επί της ουσίας», ήταν το σχόλιο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τον Παύλο Πολάκη στο «X». Παρέθεσε τις προσβλητικές εκφράσεις του σημειώνοντας πως προήλθαν από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του κόμματος «που μάχεται κατά του σεξισμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ