ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επόμενη εβδομάδα συνεχίζεται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά

Την επόμενη εβδομάδα συνεχίζεται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά

Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ

INTIME NEWS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τα οικονομικά του κόμματος λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος.

Με πρόταση, εξάλλου, του Στέφανου Κασσελάκη συγκροτούνται από την Πολιτική Γραμματεία ομάδες εργασίας ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που αφορούν πέντε τομείς, της στέγης, των τραπεζών και του ιδιωτικού χρέους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της υγείας και της εργασίας.

Παραλλήλως, αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση των δικτύων αυτοδιοίκησης, συνδικαλισμού και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Πολιτική Γραμματεία της Πέμπτης κάλεσε κι ενημερώθηκε διεξοδικά με στοιχεία από την Οικονομική Επιτροπή για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος.

Η Οικονομική Επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε κατόπιν σχετικής απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής κατέθεσε μια σειρά προτάσεων για την εξυγίανση των οικονομικών του κόμματος, συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, της "Αυγής" δηλαδή και του Κόκκινου.

Παρών στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ήταν κι ο πρόεδρος κι διευθύνων σύμβουλος της Left Media, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο κ. Κασσελάκης δικαιολόγησε την καθυστέρηση έναρξης της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας επειδή συνάντησε ΑμΕΑ ο οποίος λαμβάνει 500 ευρώ σύνταξη με "κόκκινο" δάνειο.

«Πρέπει να σκύψουμε όλοι πάνω από τα προβλήματα του κόσμου», ανάφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Κασσελάκης συναντά πολίτες στο γραφείο του, οι οποίοι έχουν ήδη σχηματίσει ουρές εντός κι εκτός των κεντρικών γραφείων της πλατείας Κουμουνδούρου.

Οι συναντήσεις κατά μόνας διαρκούν πέντε με επτά λεπτά, με κάποιους πολίτες να περιμένουν από τις 14.00 όταν η προγραμματισμένη ώρα έναρξης ήταν οι 17.00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ