ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλάκης: Ο Χάρης Δούκας εμπνέει αυτοπεποίθηση νίκης στο ΠΑΣΟΚ

Χριστοδουλάκης: Ο Χάρης Δούκας εμπνέει αυτοπεποίθηση νίκης στο ΠΑΣΟΚ

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

INTIME NEWS/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να στηρίξει τον Χάρη Δούκα στην «κούρσα» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ο βουλευτής του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Η παράταξη αυτή τη στιγμή χρειάζεται την αυτοπεποίθηση την νίκης. Ο Χάρης Δούκας εμπνέει την αυτοπεποίθηση της νίκη γιατί το πέτυχε. Μία πολύ δύσκολη νίκη στην πρωτεύουσα της χώρας», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Πρόσθεσε ακόμη πως θεωρεί πολύ σημαντικό ότι ο Χάρης Δούκας έχει διεισδυτικότητα σε κοινωνικά ακροατήρια ευρύτερα των στενών κομματικών τειχών.

«Είναι κόσμος που θέλουμε να φέρουμε στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας άνιπτος από την κοινωνία, ένας καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο οποίος μιλάει την γλώσσα των απλών ανθρώπων αλλά και με όρους τεχνοκρατικούς και πολιτικούς», είπε ο βουλευτής μιλώντας στο Mega.

Σχετικά με την ιδιότητά του ως δήμαρχος Αθηναίων, σχολίασε πως τα προβλήματα της Αθήνας είναι αλληλένδετα με τα εθνικά προβλήματα.

«Εγώ προσωπικά πιστεύω πως η ιδιότητα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ενισχύει τον θεσμό του δημάρχου. Θεωρώ πως ακριβώς σε αυτήν τη συγκυρία, όταν έχεις μία κυβέρνηση που απομυζεί πόρους από την αυτοδιοίκηση και λειτουργεί με όρους συγκεντρωτισμού, είναι εργαλείο να ενισχύεις τη δυναμική σου και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην αυτοδιοίκηση. Το μεγάλο στοίχημα είναι ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα. Πρέπει να βάλουμε το ‘εγώ’ στην άκρη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ