ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξαφνιάζει το γνωστό ύφος αλαζονείας και μηδενισμού που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για μια ακόμη φορά προσπάθησε με Fake news και ρίχνοντας λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του, διατυπώνοντας ερωτήσεις για το δάνειο της ΝΔ και το ζήτημα της δημοσιοποίησης των πόθεν έσχες.

Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτά: «Πώς έχει ρυθμίσει η ΝΔ το τραπεζικό της δάνειο και με ποιους όρους; Γιατί αρνείται την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να δώσουν όλοι στη δημοσιότητα τα τελευταία Πόθεν Έσχες; Γιατί δεν συμφωνεί με τις αλλαγές που ζητήσαμε στο Πόθεν Έσχες, ώστε και τα κόμματα και οι βουλευτές να δίνουν τους όρους των δανείων τους στη δημοσιότητα». «Απλές και κατανοητές ερωτήσεις», σχολιάζει.

Εν συνεχεία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «υπηρετεί τα funds και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιωτικοποιεί την υγεία και το βαφτίζει ‘αναβάθμιση'. Χτυπά τη δημόσια δωρεάν παιδεία και το χαρακτηρίζει ‘εμπλουτισμό' των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εισάγει την οπισθοδρόμηση της εξαήμερης εργασίας και χαμογελά αδιάφορα μπροστά στη χλεύη ολόκληρης της Ευρώπης, παρά το άμεσο πλήγμα στα εργασιακά δικαιώματα». Υποστηρίζει ότι «μετά από όλα αυτά και πολλά ακόμη, αυτή η κυβέρνηση έχει φωνή να μιλήσει και για το ακριβές ή μη του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος πρώτα το έδωσε στους πολίτες». Σχολιάζει ότι «φυσικά δεν ξαφνιάζει το γνωστό ύφος αλαζονείας και μηδενισμού, που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση και έχει γίνει σήμα κατατεθέν πλέον».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση της ΝΔ να αποσυνδέσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη από τις αντίστοιχες στην Ελλάδα, παρά την πρόσφατη «ελεύθερη πτώση» στα δικά της εκλογικά ποσοστά, όσο και να υποβαθμίζει τη σημασία και τη δυναμική τους, αντιλαμβάνεται τι έρχεται». «Μια νέα πολιτική εποχή αναδύεται, με πρωταγωνιστές τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις», τονίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης