ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης και Δούκας βλέπουν ελπίδα από τη νίκη των Εργατικών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

EUROKINISSI

Ως ελπίδα για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την μείωση των ανισοτήτων περιγράφουν τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Δούκας, την σαρωτική νίκη των Εργατικών στην Βρετανία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει στη δήλωσή του:

«Η νίκη των Εργατικών στο Ηνωμένο Βασίλειο βάζει τέλος σε δεκατέσσερα χρόνια καταστροφικής συντηρητικής διακυβέρνησης. Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, η υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι μερικές μόνο από αυτές. Η επικράτηση του Κιρ Στάρμερ δίνει διέξοδο και ελπίδα, καθιστώντας την αλλαγή νικηφόρο σύνθημα ξανά. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον ίδιο και στο αδελφό κόμμα των Εργατικών»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο Χ αναφέρει:

«Η νίκη των Εργατικών μας γεμίζει με ελπίδα για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τη μείωση των ανισοτήτων και την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των πολλών», σημειώνει ο Χάρης Δούκας.

«Η Μ. Βρετανία δείχνει τον δρόμο» σχολιάζει ο ίδιος για τον θρίαμβο των Εργατικών στις εκλογές. «Μετά από 14 χρόνια συντηρητικής διακυβέρνησης το σύνθημα για ΑΛΛΑΓΗ που προέταξε ο Κιρ Στάρμερ έφερε την ανατροπή.

»Οι Εργατικοί είναι και πάλι κυβέρνηση. Αυτή η εκλογή μας γεμίζει με ελπίδα για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τη μείωση των ανισοτήτων, την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των πολλών, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον των προοδευτικών δυνάμεων που μπορούν να φέρουν την ΑΛΛΑΓΗ και στην χώρα μας.

»Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Βρετανούς συντρόφους μας και προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης