ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Να διαγράψουν τον Αυγενάκη και να παραδώσει την έδρα του

«Η Νέα Δημοκρατία να διαγράψει τώρα τον Λευτέρη Αυγενάκη και ο ίδιος να παραδώσει την έδρα του. Εγώ ξερω ότι οι Κρητικοί είναι λεβέντες όχι τραμπούκοι», ανέφερε στο περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για το επεισόδιο του πρώην υπουργού με υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Παράλληλα, η «Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν τονίζοντας:

«Οι εικόνες φρίκης που δείχνουν μέχρι πρότινος κορυφαίο υπουργό και σήμερα βουλευτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ξυλοκοπεί υπάλληλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε ένα ανελέητο, αδίστακτο και βαθιά διεφθαρμένο καθεστώς», αναφέρει η Ελληνική Λύση, σε σημερινή ανακοίνωσή της, σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Εκτός από την άμεση αποπομπή του δράστη, ο οποίος πρέπει να λογοδοτήσει άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη, θεωρούμε αυτονόητη και την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συγκάλυψε διά της σιωπής αυτό το κυβερνητικό ανοσιούργημα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να λυτρωθούν οι Έλληνες», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης