ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλένα Αποστολάκη: «Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός»

Μιλένα Αποστολάκη: «Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός»

H Μιλένα Αποστολάκη

INTIME NEWS

Καθήκοντα πρωθυπουργού δηλώνει πως είναι έτοιμη να αναλάβει η Μιλένα Αποστολάκη, εφόσον φυσικά εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στις προσεχείς εκλογές του κόμματος τον Οκτώβριο. 

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά πως ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι και επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, μιλώντας στο Action24.

«Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας»

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» ανέφερε η βουλευτής του κόμματος.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί στα πρωθυπουργικά καθήκοντα, αν κληθεί να τα υπηρετήσει μέσα στην επόμενη τριετία, η κα Αποστολάκη απάντησε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλλαζονική λογική του τύπου 'εγώ μπορώ καλύτερα'. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαράθεσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

Σε θέσεις μάχης οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία

Υπενθυμίζεται ότι πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι πέντε, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κατρίνη αλλά και της Μιλένας Αποστολάκη, μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο.

Σημειώνεται, ότι οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί, στις 13 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ