ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου για ηγεσία ΠΑΣΟΚ: «Θα είμαι στην πρώτη γραμμή, θα ανακοινώσω σύντομα το τι θα κάνω»

Γιαννακοπούλου για ηγεσία ΠΑΣΟΚ: «Θα είμαι στην πρώτη γραμμή, θα ανακοινώσω σύντομα το τι θα κάνω»

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Για την πιθανότητα να είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον ερχόμενο Οκτώβριο, μίλησε η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο. 

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή όπως είμαι πάντα στις πιο δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν στο 4% μέχρι και σήμερα που θέλουμε να γίνει επόμενη κυβέρνηση που ήταν ρεαλιστικός στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε η βουλευτής του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να καταθέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη της ηγεσίας.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου διευκρίνισε: «Θα σας ενημερώσω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για το τι θα κάνω», ενώ στο ερώτημα πότε θα ανακοινώσει τις κινήσεις της απάντησε «όταν κρίνω σωστό και προφανώς πολύ σύντομα».

«Να μπουν πρόσωπα και να υπάρξει πολιτικός διάλογος για το πώς θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ»

«Πάντα θέλω να μιλάω πολιτικά», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πλούτο» όλες τις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί. «Να μπουν πρόσωπα και να υπάρξει ένας πολιτικός διάλογος για το πώς θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, πώς θα αλλάξει», διευκρίνισε η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Επιπλέον, η κα Γιαννακοπούλου ανέφερε: «Νομίζω και πιστεύω ότι με όλες τις υποψηφιότητες και όσες έρθουν θα τρίβουμε τα μάτια από τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό που λέω στους πολίτες είναι να συμμετέχουν στις εκλογές».

Για τις αναφορές Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας»

Απαντώντας στις αναφορές Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «πασαρέλα είναι να βγαίνεις και να λες φύγε εσύ να έρθω εγώ που είμαι πιο ωραίος, ψηλός ή αδύνατος».

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, και στις πιο κρίσιμες στιγμές έλεγα τη γνώμη μου. Ήμουν από αυτούς που διαφώνησα ξεκάθαρα και για την επιστολική ψήφο και για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια», εξήγησε.

«Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του», κατέληξε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ