ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείνει το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής» - Τα επόμενα 24ωρα η επίσημη ανακοίνωση

Κλείνει το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής» - Τα επόμενα 24ωρα η επίσημη ανακοίνωση

Το φύλλο της εφημερίδας «Αυγή» της 11ης Νοεμβρίου, 2023 

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί η κατάργηση του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece. Θα παραμείνει ενεργή στην ηλεκτρονική της μορφή, εξέλιξη που ήδη έχει προκαλέσει την αντίδραση των εργαζομένων της.

Η Αυγή, η ιστορική ημερήσια πρωινή εφημερίδα της Ελλάδας, πρωτοεκδόθηκε στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου του 1952 και συνεχίζει να κυκλοφορεί μέχρι σήμερα. Η Αυγή εκφράζει διαχρονικά θέσεις υπέρ της Αριστεράς και σήμερα θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ποιοι βουλευτές ζητούν σύγκληση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Στο άλλο μεγάλο θέμα που αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει άγνωστο πότε θα συγκληθεί με δεδομένο ότι, όπως πληροφορούμαστε, ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Ιουλίου.

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ζητούν τρεις βουλευτές- Γιώργος Καραμέρος, Χάρης Μαμουλάκης, Συμεών Κεδίκογλου- με επιστολή που έστειλαν στον Σωκράτη Φάμελλο.

Το CNN Greece είναι σε θέση να γνωρίζει ότι κι άλλοι βουλευτές επιθυμούν την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και, συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος κι ο Γιώργος Ψυχογιός.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης τουλάχιστον ουδείς βουλευτής είχε ενημέρωση για σύγκληση της Κ.Ο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίασή της είχε μιλήσει μόνο ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος επικαλέστηκε τηλεοπτική του συνέντευξη για να μην μιλήσουν και οι βουλευτές.

Την ίδια ώρα, νέος κύκλος εσωκομματικής αντιπαράθεσης αναμένεται να ανοίξει από τις ανακοινώσεις που θα γίνουν για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ