ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός: Ποια υπουργεία αλλάζουν «χέρια» σήμερα

Ανασχηματισμός: Ποια υπουργεία αλλάζουν «χέρια» σήμερα
INTIME

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00, στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής για τα υπουργεία που επηρεάζονται από τον ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, έχει ήδη ανακοινωθεί πως σήμερα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15 η τελετή παράδοσης στον νέο Υπουργό Θοδωρή Λιβάνιο, στην αίθουσα συσκέψεων στον 1ο όροφο.

Λίγο αργότερα, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης/παραλαβής από την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου στην νέα Υπουργό Νικη Κεραμεως, στον 8ο Όροφο του Υπουργείου.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στον νέο Υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγος).

Υπενθυμίζεται πως το Σαββατο 15/6 στις 10:00 το πρωί θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό τη νέα σύνθεση, με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ