ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πειραιώς ο Μητσοτάκης - «Πυρετός» προετοιμασιών στα επιτελεία των κομμάτων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες ήδη από νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων, με την εκλογική διαδικασία για τις ευρωεκλογές να συνεχίζεται.

Ειδικότερα, στα γραφεία της ΝΔ επί της οδού Πειραιώς, η κινητικότητα αυξάνεται, ενώ λίγο μετά τις 18:00 αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του εκλογικού αποτελέσματος.

Στο «στρατηγείο» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, ο κομματικός μηχανισμός είναι «υπ’ ατμόν». Από νωρίς το πρωί παρακολουθούν την κατάσταση, την εκλογική διαδικασία, είναι σε ετοιμότητα, είναι σε εγρήγορση. Ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασελάκης θα βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος αργότερα το απόγευμα και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.

Το απόγευμα θα βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στελέχη του κόμματος έλεγαν στην ΕΡΤ, ότι έκαναν έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα, αλλά επέμειναν στην πολιτική, απορρίπτοντας τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τους λαϊκισμούς. Επικέντρωσαν, όπως λένε, όλο αυτό το διάστημα, στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Πρόβαλλαν και τις προτάσεις που έχουν για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης