ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

BA in Hospitality Management: Η καριέρα σας στον τουρισμό ξεκινά εδώ!

BA in Hospitality Management: Η καριέρα σας στον τουρισμό ξεκινά εδώ!

Οι επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό διαδέχονται η μία την άλλη και κάπως έτσι, κάθε χρόνο το τοπίο της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας εξελίσσεται με γοργά «βήματα».

Απόρροια αυτού φυσικά, είναι τόσο η σημαντική αύξηση των εσόδων του κράτους και των τοπικών κοινωνιών, όσο και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες στους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Και εδώ, είναι που κάνει την εμφάνισή της, η πιο σημαντική ίσως συνισταμένη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας. Ο λόγος για την ύπαρξη ενός κατάλληλα καταρτισμένου και εκπαιδευμένου προσωπικού, που θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια και «εργαλεία», ώστε να αναδείξει την κοινωνική ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου.

Άλλωστε, ο τουρισμός στην Ελλάδα συνεχώς εξελίσσεται και γιγαντώνεται, θέτοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχη και προσφέροντας σημαντικές προοπτικές εξέλιξης για όλους όσοι επιλέξουν να τον ακολουθήσουν. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν για τους επαγγελματίες του μέλλοντος στον τομέα του τουρισμού, είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο Bachelor, το οποίο θα προσφέρει διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες. Πρόκειται για το Bachelor’s Degree in Hospitality Management του LE MONDE College – Tourism College of Greece, το οποίο προσφέρει πρακτικό και θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά και επαγγελματική και ακαδημαϊκή δικτύωση υψηλού επιπέδου.

Το «διαβατήριο» για μια καριέρα γεμάτη προοπτικές

Και μπορεί, ο τουρισμός να αποτελεί τον πιο αναπτυγμένο επαγγελματικό κλάδο στην Ελλάδα, το Bachelor’s Degree in Hospitality Management όμως, είναι το πιο to the point πτυχίο που μπορεί να έχει στα χέρια του κάθε εν δυνάμει επαγγελματίας στον τουριστικό κλάδο.

Αν λοιπόν, επιθυμείτε να εδραιωθείτε στον τομέα του τουρισμού και στις ξενοδοχειακές μονάδες, που όλο και επεκτείνονται στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται, είναι να συνδυάσετε τη θεωρητική με την εμπειρική γνώση πανεπιστημιακού επιπέδου. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε όλα τα εφόδια κα τις δεξιότητες που πρέπει, για να γίνετε «μέρος» του πιο καλά καταρτισμένου δυναμικού στον τουρισμό.

Άλλωστε, μέσω του Bachelor’s Degree in Hospitality Management του LE MONDE College – Tourism College of Greece, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε πιθανή μελλοντική πρόκληση στην αγορά εργασίας γιατί:

  • γνωρίζουν τη λειτουργία μιας τουριστικής επιχείρησης εκ των έσω
  • είναι σε θέση να κατανοήσουν σύνθετες καταστάσεις αξιοποιώντας όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους
  • εξασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής τους, ιεραρχούν τις προτεραιότητες, λαμβάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις
  • εφαρμόζουν την κουλτούρα της ελληνικής φιλοξενίας, με διεθνείς όρους.

Και κάπως έτσι είναι τελικά ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε πιθανή μελλοντική πρόκληση στην αγορά εργασίας.

Capture1.png

Ο «δρόμος» της επιτυχημένης πορείας στον τουριστικό κλάδο

Και για εσάς, που θέλετε να γνωρίζετε ακόμη περισσότερα για το Bachelor’s Degree in Hospitality Management του LE MONDE College – Tourism College of Greece, μάθετε πως έξι εξάμηνα και μια πτυχιακή εργασία, θα σας προσφέρουν την εξειδίκευση που χρειάζεστε, ακολουθώντας πάντα τους «κανόνες» της εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, οι γνώσεις οικονομικών, digital marketing, δικαίου και management είναι τα κατάλληλα «όπλα» για μία επιτυχημένη καριέρα στις τουριστικές επιχειρήσεις και φυσικά, στις νέες και ολοένα πιο απαιτητικές προκλήσεις που δημιουργούνται καθημερινά, σε αυτόν τον χώρο. Γι’ αυτό, η σωστή επιλογή πτυχίου είναι η πιο σημαντική απόφαση που καλείται να πάρει σήμερα, ένας εν δυνάμει σπουδαστής για μια εγγυημένη, ανοδική πορεία στο εγγύς μέλλον.

Από μαθήματα όπως Global & Local Perspectives of Travel & Tourism, Financial Accounting, Strategic Management & Human Resources μέχρι Experience Marketing και Understanding Human Behaviour in Hospitality, ένα είναι το σίγουρο: Τα χρόνια σπουδών στο LE MONDE College – Tourism College of Greece θα δώσουν σε κάθε υποψήφιο σπουδαστή, όχι μόνο αναγνώριση και επαφή με καινοτόμες πρακτικές και γνώσεις, αλλά κυρίως το πλεονέκτημα της δικτύωσης και τις διασυνδέσεις ενός εκπαιδευτικού ομίλου, που εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, έχει τις καλύτερες σχέσεις με την ελληνική και την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Capture2.png

Σε μια εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας το brand «Ελλάδα» πρωταγωνιστεί στον τουριστικό κλάδο -με νέα ρεκόρ, υψηλή ζήτηση, ξενοδοχειακές μονάδες τεσσάρων και πέντε αστέρων με υψηλά standards φιλοξενίας και παροχών- είναι σαφές πως η εμπειρία και η σωστή κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου, διαδραματίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό και το LE MONDE College – Tourism College of Greece και ειδικότερα, το Bachelor’s Degree in Hospitality Management είναι -χωρίς αμφιβολία- το «κλειδί» για κάθε μελλοντικό και επιτυχημένο επαγγελματία του τουριστικού γίγνεσθαι.