ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κύμα στήριξης προς τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο για τις εκλογές του ΣΕΒ

Κύμα στήριξης προς τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο για τις εκλογές του ΣΕΒ

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο και την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΕΒ στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Ιουνίου, δίνουν εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρείν, που έχουν μακροχρόνια γνωριμία και συνεργασία με τον επιχειρηματία. Η επιχειρηματική του σταδιοδρομία και η πορεία του, όπως επισημαίνουν, αποδεικνύουν πως είναι κατάλληλος για ρόλο που θα κληθεί να αναλάβει, εφόσον εκλεγεί.    

Τη στήριξή του στον κ. Θεοδωρόπουλο εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Metro, Αριστοτέλης Παντελιάδης, ερωτηθείς σχετικά, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης την Πέμπτη.

«Έχοντας εκτιμήσει την επιχειρηματική του σταδιοδρομία, πιστεύω ότι είναι πιο κατάλληλος για την προεδρία του Συνδέσμου» σημείωσε ο κ. Παντελιάδης επισημαίνοντας ότι προφανώς είναι επηρεασμένος από την μακρόχρονη επαγγελματική γνωριμία του με τον κ. Θεοδωρόπουλο. Πρόσθεσε ότι λόγω της δουλειάς του, δεν γνωρίζει τη σταδιοδρομία της συνυποψήφιάς του στην προεδρία, κ. Ιουλίας Τσέτη, και ως εκ τούτου «δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το αν είναι ή δεν είναι κατάλληλη».

«Γνωρίζοντας έναν άνθρωπο που θεωρώ ότι είναι κατάλληλος εκφράζομαι υπέρ του» επισήμανε καθώς όπως εξήγησε ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι «ένας άνθρωπος δίκαιος και ευθύς» και πως «έχω εκτιμήσει όλη την πορεία και τη σταδιοδρομία του».

Τη στήριξη του προς τον κ. Θεοδωρόπουλο εκτιμώντας πως εφόσον εκλεγεί θα αντεπεξέλθει με επιτυχία στον ρόλο του, έχει εκφράσει και ο επικεφαλής του SMERemediumCap, Νίκος Καραμούζης, ο οποίος επίσης έχει μακροχρόνια γνωριμία με τον επιχειρηματία ενώ πρόσφατα, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης τους στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ