ΚΟΣΜΟΣ

Η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ έγινε viral στην Κίνα! (vids)

Η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ έγινε viral στην Κίνα! (vids)
Instagram/ivankatrump

Η στάση του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην Κίνα ήταν ιδιαιτέρως εχθρική κατά την διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Ωστόσο παλιά βίντεο από το Instagram της κόρης του Ιβάνκα Τραμπ, με πρωταγωνίστρια την εγγονή του Αραμπέλα, έχουν γίνει το απόλυτο viral στη χώρα.

Η μητέρα της ανέβασε στο Instagram δύο βίντεο, στα οποία η μικρή κάνει εξάσκηση στα Κινέζικα της και απαγγέλλει ποίηση. Στο ένα φοράει ένα φόρεμα με κινέζικες επιρροές και στέκεται πάνω σε ένα τραπέζι.

Η εικόνα αυτή της μικρής έχει κάνει πολλούς να μιλούν για αλλαγή στάσης του Τραμπ στην εξωτερική πολιτική. Η Αραμπέλα έχει γίνει μια εξαιρετική διπλωματίας των ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/p

«Κοιτάξτε αυτά τα παιδιά και αυτή την οικογένεια, ο ένας πιο όμορφος και αξιαγάπητος από τον άλλο. Αυτό είναι αποτέλεσμα εκπαίδευσης. Ο Τραμπ έχει πολλά κατορθώματα», γράφει χρήστης του Weibo.

«Νιώθω ότι ο Τραμπ θα έπρεπε να είναι πιο φιλικός με την Κίνα», λέει ένας άλλος.

«Η Αραμπέλα ήθελε ένα Πρωτοχρονιάτικο κινέζικο πάρτι την περασμένη Κυριακή», έγραψε η Ιβάνκα στο Instagram πριν από εννέα μήνες. «Έβαλε τα καλά της, τραγούδησε και απήγγειλε ποιήματα στον Τζάρεντ, τον Τζόσεφ και μένα».

https://www.instagram.com/p/p

Μιλώντας στο περιοδικό South China Morning Post πριν από τέσσερα χρόνια, η Ιβάνκα αποκάλυψε πως ότι η κόρη της μελετούσε Κινέζικα με την ασιάτισσα νταντά της. Τότε είχε δηλώσει πως γνώριζε τη γλώσσα και μπορούσε να ονοματίσει «κάθε ζώο στον ζωολογικό κήπο».

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν δίνουν πολύ σημασία στο βίντεο βέβαια. «Οι γλωσσικές ικανότητες της μικρής είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που της δίνει η Ιβάνκα, δεν έχει να κάνει με τον ίδιο τον Τραμπ», λέει χρήστης του weido, ενώ άλλος τονίζει: «Αυτοί που φαντασιώνονται φιλικότητα του Τραμπ προς την Κίνα ας με αφήσουν ήσυχο. Η πραγματική του στάση προς την Κίνα, πρέπει να ειδωθεί».

Donald Trump's granddaughter a viral sensation in China

By Serenitie Wang and Katie Hunt CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ