ΚΟΣΜΟΣ

Το Instagram «κάρφωσε» έμπορο ναρκωτικών

Το Instagram «κάρφωσε» έμπορο ναρκωτικών
FACEBOOK/D'banj Bangalee

Λένε πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα social media και κυρίως τις φωτογραφίες που ανεβάζεις, γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν κάποια μέρα τα δημοσιεύματά σου στραφούν εναντίον σου.

Ο Λέβι Γουάτσον (Levi Watson) ανήκει στην κατηγορία των απρόσεκτων και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 7 ετών καθώς το Instagram πρόδωσε τις ενασχολήσεις του, οι οποίες είχαν σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών.

Ο 29χρονος από το Γουλβερχάμπτον της Αγγλίας, ζούσε μια πλούσια ζωή και ένοιωθε την ανάγκη να την εκθέτει στους φίλους του... αλλά και στην αστυνομία. Το προφίλ του στο Instagram ήταν γεμάτο με ακριβά αυτοκίνητα, ρολόγια Rolex, ταξίδια και σαμπάνιες, ενώ είχε δηλώσει πως δεν έχει εισόδημα.

Η πλουσιοπάροχη ζωή όμως δεν κρύβεται και τόσο εύκολα ιδίως όταν έχεις περισσότερους από 4.000 ακόλουθους στα κοινωνικά σου δίκτυα. Μια φωτογραφία, από αυτές με τις οποίες επεδείκνυε τα πλούτη και τη χλιδάτη του ζωή, έφτασε στα χέρια της αστυνομίας. Σε αυτήν ο Λέβι εικονίζεται να είναι σε μια μπανιέρα, πίνοντας σαμπάνια και έχοντας ρίξει μέσα στο αφρόλουτρο χαρτονομίσματα

ad 219381763

Πηγή: FACEBOOK

Οι Αρχές λοιπόν παρακολούθησαν τις κινήσεις του και τον συνέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα για διακίνηση και εμπόριο κοκαΐνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ