Νετανιάχου για επιστροφή σορών ομήρων: «Αύριο είναι ημέρα πένθους για τη χώρα»
Ανανεώθηκε:

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA/MAYA ALLERUZZOΣε μήνυμα του, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή των σορών τεσσάρων ομήρων, τονίζοντας ότι η αυριανή ημέρα θα είναι «σοκαριστική» και «μέρα πένθους» για τη χώρα.
«Φέρνουμε πίσω τέσσερις αγαπημένους μας ανθρώπους, που χάθηκαν» δήλωσε, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων. «Η καρδιά ενός ολόκληρου έθνους ραγίζει. Η δική μου ραγίζει. Η δική σας επίσης. Και η καρδιά όλου του κόσμου θα έπρεπε να ραγίσει, γιατί εδώ βλέπουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε – με τέρατα».
Ο Νετανιάχου υπογράμμισε ότι το Ισραήλ θρηνεί, αλλά παραμένει αποφασισμένο να αποτρέψει την επανάληψη μιας τέτοιας τραγωδίας: «Θρηνούμε, πονάμε, αλλά είμαστε επίσης αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη να απελευθερώσει όλους του ομήρους στη δεύτερη φάση της εκεχειρίας

CNNi: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να παραλάβει τις σορούς πολλών ομήρων
.jpg?t=Aq01Npy0lx-D2I3FpklCQQ)
Συναγερμός για εξαφάνιση 15χρονου από τα Καμίνια
18:15
Seraphites: Οι σημαδεμένοι και τρομακτικοί «αιρετικοί» του «The Last of Us»
18:09
Ουκρανία: Τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να προελάσουν στην περιοχή Σούμι
18:01.jpg?t=toyfJJobfiSmIHiZHuBOUg)
Θεσσαλονίκη: Άνδρας είχε εμμονή με τη γειτόνισσά του - Καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης
17:54