ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σε 16χρονη που τα ίχνη της χάθηκαν το 2005 ανήκουν ανθρώπινα μέλη - Βρέθηκαν σε καταψύκτη

Αμερικανοί αστυνομικοί (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

AP Photo/Wilfredo Lee

Σε ένα 16χρονο κορίτσι που αγνοούνταν για σχεδόν 20 χρόνια ανήκουν το ανθρώπινο κεφάλι και τα χέρια που ανακαλύφθηκαν στον καταψύκτη ενός σπιτιού στο Κολοράντο τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν το Σάββατο (12/10) οι Αρχές στις ΗΠΑ

Η Αμάντα Όβεστριτ ταυτοποιήθηκε ως το θύμα μέσω εξέτασης DNA, όπως έκανε γνωστό το γραφείο του σερίφη της κομητείας Mesa. Το κεφάλι και τα χέρια της έφηβης βρέθηκαν στον καταψύκτη ενός σπιτιού που πουλήθηκε πρόσφατα στο Γκραντ Τζάνκτιον του Κολοράντο, στις 12 Ιανουαρίου.

Τα λείψανα, όπως αναφέρει το CNNi ανακαλύφθηκαν από κάποιον που ήρθε στο σπίτι για να παραλάβει τον καταψύκτη δωρεάν, όπως αποκάλυψε το γραφείο του σερίφη.

Κανείς δεν είχε «δει ή να ακούσει νέα της από τον Απρίλιο του 2005», σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Ήταν κόρη του προηγούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η Όβερστριτ είχε ποτέ δηλωθεί ως αγνοούμενη και οι «συνθήκες γύρω από την εξαφάνισή της παραμένουν υπό διερεύνηση», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Oι αρχές δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι η ανακάλυψη ήταν ένα «μεμονωμένο περιστατικό» και ότι δεν υπάρχει συνεχής απειλή για την κοινότητα.

Το γραφείο του σερίφη δεν αποκάλυψε αν προσδιορίστηκε αιτία θανάτου.

Ένας γείτονας θυμήθηκε ότι είδε την Όβερστριτ να πηγαίνει στο σχολείο πριν από την εξαφάνισή της, σύμφωνα με τον συνεργάτη του CNN KJCT.

«Η τελευταία φορά που είδαμε το κοριτσάκι ήταν όταν πήγαινε στο σχολείο», δήλωσε ο Τζέιμσον Πέρεζ.

«Όλοι μαντεύαμε ποιος ήταν», είπε για τα λείψανα που ανακαλύφθηκαν.

«Μήπως ήταν το κοριτσάκι που ήταν εκεί αρχίσαμε να σκεφτόμαστε», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης