ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα στην Ελβετία: Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Φρικτό έγκλημα στην Ελβετία: Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Το πρώην μοντέλο Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς

catwalkcoach / instagram

Ένα σοκαριστικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ελβετία, καθώς εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ένας επιχειρηματίας για τη δολοφονία της συζύγου του. Ο Τόμας (δεν αναφέρουν το επίθετό του) φέρεται να έχει δολοφονήσει την σύζυγό του, το πρώην μοντέλο Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς, με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Την στραγγάλισε και μετά την διαμέλισε με ένα πριόνι και ένα ψαλίδι, ολοκληρώνοντας το αποτρόπαιο έγκλημά του, βάζοντάς την στο μπλέντερ, για να την πολτοποιήσει.

Ο 41χρονος ομολόγησε το έγκλημα, ισχυριζόμενος πως ήταν σε «πανικό». Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το θύμα πήγε αρχικά να του επιτεθεί, κρατώντας ένα μαχαίρι, κάτι που η ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να αμφισβητεί.

kristina.jpg

Άτομο που ήταν κοντά στην οικογένεια, ανέφερε πως η σχέση τους ήταν «σε κρίση για μήνες».

Η Κριστίνα, Ελβετίδα με ρίζες από τη Σερβία, ήταν φιναλίστ στο παρελθόν στα καλλιστεία για τη «Μις Ελβετία» και μητέρα δύο παιδιών. Σταμάτησε από το μόντελινγκ και ξεκίνησε να εργάζεται με σκοπό την εύρεση νέων μοντέλων.

https://www.instagram.com/p/CktIFX2NoHN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάννης απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο δράστης για να αφεθεί ελεύθερος. Προέκυψε ακόμα ότι υπάρχουν «συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας» που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.