ΚΟΣΜΟΣ

Οι δημόσιες ευχές της βασιλικής οικογένειας στον πρίγκιπα Χάρι για τα 40α γενέθλιά του

O πρίγκιπας Χάρι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Δημόσια ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια την Κυριακή (15/9) στον πρίγκιπα Χάρι χρόνια πολλά για τα 40ά γενέθλιά του. 

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στο X και στο Instagram ανέφερε απλά: «Ευχόμαστε στον Δούκα του Σάσεξ πολύ ευτυχισμένα 40α γενέθλια σήμερα!».

Το μήνυμα ήταν επίσης συμπληρωμένο με μια φωτογραφία ενός χαμογελαστού Χάρι και ένα emoji μιας τούρτας γενεθλίων.

Είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια μοιράζεται ένα δημόσιο μήνυμα για τον Χάρι από τότε που του ευχήθηκε χρόνια πολλά το 2021.

Είναι επίσης η πρώτη ανάρτηση στο X (Twitter) που τον αναφέρει από το 2022 (φωτογραφία παρακάτω), όταν ήταν μεταξύ των νεαρών βασιλικών που συμμετείχαν σε μια βόλτα στο Ουίνδσορ μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Ο δούκας, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια μετά την αποχώρησή του από την εργασιακή μοναρχία, έχει τεταμένη σχέση με τον πατέρα του και είναι σήμερα αποξενωμένος από τον αδελφό του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Όταν ανακοινώθηκε η είδηση της διάγνωσης του καρκίνου του βασιλιά τον Φεβρουάριο, ο Χάρι έκανε υπερατλαντικό ταξίδι για να τον δει, αλλά η συνάντησή του με τον πατέρα του διήρκεσε μόλις 45 λεπτά.


Σε σχόλια που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το BBC ο Χάρι δήλωσε: «Ήμουν ανήσυχος για τα 30, είμαι ενθουσιασμένος για τα 40». Ο ίδιος στη συνέχεια περιέγραψε πώς η πατρότητα του έδωσε μια ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού να κάνει «αυτόν τον κόσμο καλύτερο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης