ΚΟΣΜΟΣ

Ένοχος για οδήγηση σε κατάσταση μέθης ο Τζάστιν Τιμπερλέικ - Καταδικάστηκε σε κοινωφελή εργασία

Ένοχος για οδήγηση σε κατάσταση μέθης ο Τζάστιν Τιμπερλέικ - Καταδικάστηκε σε κοινωφελή εργασία

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ

(AP Photo/Pamela Smith)

Σε κοινωφελή εργασία καταδικάστηκε ο Αμερικανός ποπ σταρ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επειδή συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης τον περασμένο Ιούνιο.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός συνελήφθη ένα βράδυ του Ιουνίου ενώ οδηγούσε μια BMW στο προάστιο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης αλλά δεν κατάφερνε να διατηρήσει το όχημα στη «σωστή» πορεία, ανέφερε η αστυνομία. Τα μάτια του «ήταν κόκκινα και η ανάσα του μύριζε αλκοόλ», σύμφωνα με την έκθεση των αστυνομικών.

Αρχικά ο Τίμπερλεϊκ είχε δηλώσει αθώος, κάτι που θα οδηγούσε στη διεξαγωγή δίκης, όμως σήμερα αποφάσισε να δηλώσει ένοχος για το πλημμέλημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο δικαστής του επέβαλε πρόστιμο και 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Είναι επίσης υποχρεωμένος να κάνει μια δημόσια δήλωση για την οδική ασφάλεια.

Ο «πρίγκιπας της ποπ», πρώην μέλος του συγκροτήματος NSYNC στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ακολούθησε σόλο καριέρα και έγινε σταρ διεθνώς. Έχει κερδίσει δέκα βραβεία Γκράμι και τέσσερα Έμι, τα αντίστοιχα «Όσκαρ» για τη μουσική και την τηλεόραση.