ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφία του Τζάστιν Τιμπερλέικ από το αστυνομικό τμήμα - Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Φωτογραφία του Τζάστιν Τιμπερλέικ από το αστυνομικό τμήμα - Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Φωτογραφία του Τζάστιν Τιμπερλέικ από το αστυνομικό τμήμα, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αμερικανικές Αρχές.  

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Λονγκ Άιλαντ της πολιτείας της Νέας Υόρκης, όπου φέρεται να είχε δειπνήσει με φίλους, πριν τον σταματήσει η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σαγκ Χάρμπορ, Ρόμπερτ Ντρέικ, ανέφερε σε δήλωσή του ότι ο Τιμπερλέικ δεν είχε σταματήσει σε πινακίδα στοπ και δεν μπορούσε να παραμείνει στη λωρίδα του, ενώ οδηγούσε μια BMW.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν πρόσθεσαν ότι τα μάτια του πρώην σταρ του ήταν «κατακόκκινα και γυάλινα» όταν τον σταμάτησε η αστυνομία.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Από την αναπνοή του αναδυόταν έντονη οσμή αλκοολούχου ποτού, ήταν ανίκανος να διαμοιράσει την προσοχή του, είχε επιβραδυνθεί η ομιλία του, ήταν ασταθής στην κίνηση και είχε κακές επιδόσεις σε όλες τις τυποποιημένες δοκιμασίες νηφαλιότητας».

Ο Τίμπερλεϊκ είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πιει ένα μαρτίνι και ακολουθούσε κάποιους φίλους του στο σπίτι, ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ αφού συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο κοντινό Ιστ Χάμπτον.

Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απαγγελία κατηγοριών και θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 26 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ