ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Στο οικογενειακό περιβάλλον της Ναρίν εστιάζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της

΄Άνδρες της στρατοχωροφυλακής μπροστά σε αίθουσα δικαστηρίου

AP Photo/Mehmet Guzel

Στο Δικαστικό Μέγαρο του Ντιγιάμπακιρ οδηγήθηκαν την Τετάρτη (11/9) οι 23 ύποπτοι που κρατούνται στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της οκτάχρονης Ναρίν Γκιουράν η οποία έχει συγκλονίσει την Τουρκία.  

Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι μέλη της οικογένειας της οκτάχρονης όπως ο θείος της, οι γονείς της και τα αδέλφια της.

Υπό κράτηση είναι και ο Νεβζάτ Μπ. ο οποίος ομολόγησε ότι έκρυψε η σορό της Ναρίν είχε λάβει υπόσχεση για ποσό 200.000 λιρών από το θείο για να μην μιλήσει.

Ο θείος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες με πληροφορίες θα θέλου ότι η μητέρα Γιουκσέλ βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας που διεξάγεται από έναν αναπληρωτή επικεφαλής εισαγγελέα και δύο εισαγγελείς.

Τουρκικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι η Ναρίν «έπιασε» σε ακατάλληλο σκηνικό τη μητέρα και το θείο της ο οποίος είναι από τους πρώτους που συννεήφθησαν από τις Αρχές.

Στο πλαίσιο της έρευνας στο μικροσκόπιο μπήκε και στο αυτοκίνητο του θείου της όπου σύμφωνα με τις Αρχές βρέθηκε δείγμα DNA της Ναρίν με τις αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο αυτό και της σεξουαλικής επίθεσης.

Λεπτομερείς αναλύσεις πραγματοποιούνται σε 91 δείγματα που ελήφθησαν από τη Narin στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής της Κωνσταντινούπολης. Οι ειδικοί ιατροδικαστές συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στο πτώμα για να προσδιορίσουν πότε πέθανε η Narin και πώς δολοφονήθηκε.

Η μικρή Ναρίν Γκιουράν είχε εξαφανιστεί στις 21 Αυγούστου στην περιοχή Μπαγλάρ του Ντιγιαρμπακίρ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας και βρέθηκε νεκρή στην άκρη ενός ρέματος μέσα σε ένα σάκο, με τα ρούχα που φορούσε όταν εθεάθη τελευταία φορά προτού εξαφανιστεί, καλυμμένη με πέτρες και κλαδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης