ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Τα σενάρια για το κίνητρο της δολοφονίας της οκτάχρονης Ναρίν

Αστυνομικός στο Ντιγιαρμπακίρ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

AP Photo/Emre Tazegul

Φως στο κίνητρο της δολοφονίας της οκτάχρονης Ναρίν που έχει συγκλονίσει την Τουρκία προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές εξετάζοντας κάθε πληροφορία που φτάνει στα αυτιά τους.   

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί σε μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ είναι ότι η Ναρίν «έπιασε» σε ακατάλληλο σκηνικό τη μητέρα και το θείο της ο οποίος είναι από τους πρώτους που συννεήφθησαν από τις Αρχές.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ακόμη ότι το άτομο που ομολόγησε ότι έκρυψε η σορό της Ναρίν είχε λάβει υπόσχεση για ποσό 200.000 λιρών από το θείο για να μην μιλήσει.

Στο πλαίσιο της έρευνας στο μικροσκόπιο μπήκε και στο αυτοκίνητο του θείου της όπου σύμφωνα με τις Αρχές βρέθηκε δείγμα DNA της Ναρίν με τις αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο αυτό και της σεξουαλικής επίθεσης.

Μετά την ανακάλυψη της σορού της 8χρονης Ναρίν, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη συνολικά 25 ατόμων, μεταξύ των οποίων η μητέρα, ο πατέρας, τα δύο αδέλφια, οι τέσσερις θείοι και η σύζυγος του αρχικά συλληφθέντος θείου.

Η μικρή Ναρίν Γκιουράν είχε εξαφανιστεί στις 21 Αυγούστου στην περιοχή Μπαγλάρ του Ντιγιαρμπακίρ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας και βρέθηκε νεκρή στην άκρη ενός ρέματος μέσα σε ένα σάκο, με τα ρούχα που φορούσε όταν εθεάθη τελευταία φορά προτού εξαφανιστεί, καλυμμένη με πέτρες και κλαδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης