ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Κέιτ: Τα οικογενειακά «βίντεο της ευτυχίας» με το τέλος της χημειοθεραπείας

Πριγκίπισσα Κέιτ: Τα οικογενειακά «βίντεο της ευτυχίας» με το τέλος της χημειοθεραπείας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον Geoff Pugh/Pool Photo via AP, File

Mε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/9) πως η αγαπημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες και είναι έτοιμη να επιστρέψει στα καθήκοντά της και τις δημόσιες υποχρεώσεις της.

Στο βίντεο που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Κέιτ Μίντλετον δηλώνει ανακουφισμένη που η πορεία της προληπτικής χημειοθεραπείας της ολοκληρώθηκε μετά από εννέα «απίστευτα δύσκολους και τρομακτικούς» μήνες για την ίδια και την οικογένειά της:

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να επιβιώνουμε στις φουρτούνες και σε αγνώστους ατραπούς».

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Με ταπεινότητα, σας φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σας τρωτά σημεία με έναν τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα προοπτική για τα πάντα.

Αυτό το διάστημα μας υπενθύμισε, κυρίως στον Γουίλιαμ και σε μένα, πως πρέπει να συνειδητοποιούμε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά να τόσο σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Οπως το να αγαπάμε και να μας αγαπούν απλά», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Το να κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω απαλλαγμένη από καρκίνο είναι τώρα το μόνο μου μέλημα».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-09-09-190326.jpg

Η πριγκίπισσα πρόσθεσε ότι «ο δρόμος προς τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται».

Ηδη εργάζεται από το σπίτι

Η Κέιτ Μίντλεντον έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται από το σπίτι και θα επιστρέψει σε ένα «ελαφρύ πρόγραμμα υποχρεώσεων για το υπόλοιπο του έτους», όπως ανέφερε το παλάτι.