ΚΟΣΜΟΣ

Η εμφάνιση-έκπληξη της Κέιτ Μίντλετον στη Σκωτία – Το μήνυμα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η εμφάνιση-έκπληξη της Κέιτ Μίντλετον στη Σκωτία – Το μήνυμα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον 

(AP Photo/Frank Augstein, Pool)

Ενθουσιασμένοι για την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 28/08 στο Παρίσι δηλώνουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ανάρτησή του στο X ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Βρετανούς παραολυμπιονίκες, καθώς και σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται.

Αυτή την περίοδο, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στη Σκωτία, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για καρκίνο. Η 42χρονη Κέιτ, φωτογραφήθηκε να πηγαίνει στην κυριακάτικη λειτουργία στην εκκλησία Crathie Kirk το Σάββατο 25/08 μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη θέση του συνοδηγού του SUV που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την βρετανική Telegraph, η εμφάνιση της Kate Middleton ήταν «μελετημένη» και αποσκοπούσε στο να στείλει ένα θετικό μήνυμα για να καθησυχάσει το βρετανικό κοινό για την υγεία της.

Αυτή ήταν η τρίτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας φέτος, μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη δημοσίως ήταν στο Trooping the Colour, ενώ η δεύτερη στον τελικό ανδρών του Wimbledon όπου απένειμε το τρόπαιο στον νικητή.