ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στην Ιταλία: Ο 17χρονος ομολόγησε ότι έσφαξε όλη του την οικογένεια - Άγνωστα τα κίνητρα

Ιταλοί αστυνομικοί 

(AP Photo/Luca Bruno)

Οικογενειακή τραγωδία στο Μιλάνο της Ιταλίας με έναν 17χρονο να ομολογεί την δολοφονία του πατέρα του, της μητέρας του αλλά και του 12χρονου αδερφού του.

Ο ανήλικος μακελάρης ομολόγησε ότι δολοφόνησε την οικογένειά του χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Παντέρνο Ντουνιάνο, στα βόρεια του Μιλάνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος κάλεσε αργά τη νύχτα την Αστυνομία λέγοντας πως σκότωσε τον 51χρονο πατέρα ο οποίος είχε μόλις είχε μαχαιρώσει την σύζυγο του 49 ετών και τον μικρό του αδελφό ηλικίας 12 ετών.

Ωστόσο οι αρχές εξ αρχής υποψιάστηκαν ότι ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο δολοφόνος όλης της οικογένειας.

Το μαχαίρι βρέθηκε έξω από το σπίτι και εξετάζεται αν είναι συμβατό με αυτό το οποίο προξένησε τα θανατηφόρα τραύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 17χρονος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, καταλογίζοντάς του το θάνατο των άλλων δύο μελών της οικογένειας. Η εκδοχή αυτή τέθηκε υπό διερεύνηση και αργότερα ο νεαρός ομολόγησε ότι τους σκότωσε όλους.

Τα θύματα του 17χρονου βρέθηκαν φορώντας νυχτικά, στο υπνοδωμάτιο του 12χρονου, ο οποίος είχε δεχτεί και την πιο άγρια επίθεση, όπως επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας της Μόντσα, Κλαούντιο Γκιτάρντι.

Ο πατέρας ήταν ιδιοκτήτης μιας ιστορικής κατασκευαστικής εταιρείας πολύ γνωστής στην περιοχή και η οικογένεια θεωρούνταν ευκατάστατη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης