ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστική δολοφονία στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά» λέει 17χρονος - Τα σενάρια για το έγκλημα

Σοκαριστική δολοφονία στο Μιλάνο: «Σκότωσα τον μπαμπά» λέει 17χρονος - Τα σενάρια για το έγκλημα

Ιταλικές αστυνομικές δυνάμεις

AP Photo

Το παζλ τριπλής δολοφονίας στο Παντέρνο Ντουνιάνο έξω από το Μιλάνο προσπαθούν να συνθέσουν οι Ιταλοί αστυνομικοί μετά το τηλεφώνημα 17χρονου που είπε πώς σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του ο οποίος είχε μόλις είχε μαχαιρώσει την σύζυγο του 49 ετών και τον μικρό του αδελφό 12 ετών. 

Ο 17χρονος φέρεται να κάλεσε τους διασώστες και να είπε: «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε». Το αγόρι εξήγησε ότι μπήκε στο δωμάτιο του 12χρονου αδελφού του και είδε τον πατέρα του σε μια καρέκλα με το μαχαίρι δίπλα του και τα πτώματα του μικρού του αδελφού στο κρεβάτι και της μητέρας του στο πάτωμα. Σε εκείνο το σημείο φέρεται να πήρε τη λεπίδα και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον γονέα.

Οι ερευνητές έχουν ρίξει βάση στη μαρτυρία του 17χρονου και στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός δεν έφερε σημάδια πάλης στο σώμα του. Αυτό τους κάνει να υποψιάζονται πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο δολοφόνος όλης της οικογένειας.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι το 12χρονο αγόρι ήταν αυτό που υπέστη την πιο σφοδρή επίθεση ενώ την προηγούμενη μέρα ο 51χρονος πατέρας είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στις εισόδους. Ένα μαχαίρι που βρέθηκε βρέθηκε στο δρόμο είναι συμβατό με τα τραύματα στα τρία πτώματα.

Οι γείτονες περιέγραψαν την οικογένεια ως ήσυχη και ευκατάστατη, με τους γονείς να εργάζονται σκληρά και είπαν ότι δεν είχαν ακούσει θόρυβο τη νύχτα.