ΚΟΣΜΟΣ

Σπάνια κοινή εμφάνιση των Γουίλιαμ και Χάρι - Απέφυγαν ο έναν τον άλλον, γράφει Βρετανική εφημερίδα

Σπάνια κοινή εμφάνιση των Γουίλιαμ και Χάρι - Απέφυγαν ο έναν τον άλλον, γράφει Βρετανική εφημερίδα

Τα δύο αδέρφια Γουίλιαμ και Χάρι

ΑΠΕ

Σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση βρέθηκαν τα δύο αδέρφια Γουίλιαμ και Χάρι, οι δύο πρίγκιπες της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι ωστόσο φρόντισαν να κρατούν απόσταση μεταξύ τους και αποφεύγοντας ο ένας τον άλλον. 

Όπως έγινε γνωστό οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους, λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους ο οποίος πέθανε από άγνωστη αιτία στις 29 Ιουλίου.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» τα δύο αδέρφια φέρεται να απέφυγαν ο ένας τον άλλον ενώ βρίσκονταν εκεί.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. Mary's στο Snettisham του Norfolk την Τετάρτη 28 Αυγούστου. Ο λόρδος Φέλοους, κουνιάδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια, όπως αναφέρει το People.

Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε ότι ήταν «πολύ χαρούμενοι που επιβεβαίωσαν ότι και οι δύο πρίγκιπες ήταν εκεί», σύμφωνα με το δημοσίευμα. Κάθισαν στο πίσω μέρος, αλλά όχι μαζί.

Μια άλλη πηγή δήλωσε, ότι δεν γνώριζαν ότι ο Χάρι και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν εκεί μέχρι που τους είδαν μετά τη λειτουργία, προσθέτοντας: «Έφτασαν πολύ διακριτικά».

«Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ήταν και οι δύο εκεί, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να μιλούν μεταξύ τους και κρατούσαν αποστάσεις», πρόσθεσε ένας άλλος παρευρισκόμενος.

Η ρήξη των δύο αδελφών, ξεκίνησε το 2016 όταν ο Ουίλιαμ εξέφρασε τις ανησυχίες του για το πόσο γρήγορα προχωρούσε ο Χάρι τη σχέση του με τη Mέγκαν Μαρκλ.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί, ήταν τον Μάιο του 2023 στη στέψη του βασιλιά Καρόλου με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι δεν είχαν και πάλι επικοινωνία.

Ο λόρδος Φέλοους ήταν παντρεμένος με την λαίδη Τζέιν Σπένσερ, τη μεγαλύτερη αδερφή της Νταϊάνα. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.