ΚΟΣΜΟΣ

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Ο πρόεδρος της Morgan Stanley International στους αγνοούμενους

Ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ

Ο πρόεδρος της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται μετά τη βύθιση πολυτελούς γιοτ σε καταιγίδα στα ανοικτά της Σικελίας τη Δευτέρα, δήλωσε Ιταλός αξιωματούχος, σύμφωνα με τον Guardian. 

Ο Salvatore Cocina, επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας στη Σικελία, δήλωσε ότι ο Μπλούμερ και ο Κρις Μορβίλο, δικηγόρος στην Clifford Chance, είναι μεταξύ των έξι αγνοουμένων. Ο Λιντς και η 18χρονη κόρη του, Χάνα, αγνοούνταν επίσης μέχρι αργά τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση ήρθε καθώς αναφέρθηκε ότι ο συγκατηγορούμενος του Lynch σε μια δίκη στις ΗΠΑ που αφορούσε την πώληση της εταιρείας λογισμικού του στη Hewlett-Packard πέθανε αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Αγγλία.

Το υπό βρετανική σημαία Bayesian, ένα ιστιοφόρο 56 μέτρων, μετέφερε 22 άτομα και ήταν αγκυροβολημένο λίγο έξω από την ακτή κοντά στο λιμάνι του Πορτικέλο όταν χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ιταλική ακτοφυλακή.

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός άνδρα, ο οποίος ήταν ο σεφ του σκάφους. Η ακτοφυλακή δήλωσε ότι οι αγνοούμενοι είχαν βρετανική, αμερικανική και καναδική υπηκοότητα.

Δεκαπέντε άτομα διασώθηκαν, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Λιντς, Angela Bacares, ιδιοκτήτρια του σκάφους, και ένα κοριτσάκι ενός έτους που σώθηκε από τη μητέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης