ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Είμαι γεμάτη χαρά» - Το μήνυμα της Ντιόν για την εμφάνιση στην τελετή έναρξης

H Σελίν Ντιον κατά την εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Olympic Broadcasting Services via AP

Γεμάτη χαρά δήλωσε ότι είναι η Σελίν Ντιόν μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της στη σκηνή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η σταρ, η οποία έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια νευρολογική διαταραχή, τραγούδησε τον Ύμνο στην Αγάπη της Εντίθ Πιαφ στον Πύργο του Άιφελ για ένα παγκόσμιο κοινό εκατομμυρίων, στην πρώτη της ζωντανή εμφάνιση επί σκηνής από τις αρχές του 2020.

Στο Instagram έγραψε: «Είναι τιμή μου που έπαιξα απόψε, για την τελετή έναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ' όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή.

«Όλοι σας ήσασταν τόσο επικεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι η παρουσία σας εδώ σημαίνει ότι αυτό έγινε πραγματικότητα για εσάς! Θα πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψατε για να γίνετε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!»

Δημοσίευσε μια εικόνα της ίδιας να κάνει ένα σήμα καρδιάς με τα χέρια της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης