ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Κορακάκη για το πρόβλημα με την όρασή της

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Κορακάκη για το πρόβλημα με την όρασή της

Η Άννα Κορακάκη

(AP Photo/Manish Swarup)

Εκτός τελικού στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι Γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» έμειναν οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες που μετείχαν στα προκριματικά του αγωνίσματος. 

Εμφανώς απογοητευμένη ήταν η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, η οποία νωρίτερα έμεινε εκτός τελικού στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Η αθλήτρια σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την προσπάθειά της αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει κάποια δυσλειτουργία στα μάτια της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση», δήλωσε η Κορακάκη και πρόσθεσε:



«Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. και ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα»

Τόσο η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, όσο και η Χριστίνα Μόσχη δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα του προκριματικού, η οποία χάρισε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Η Κορακάκη εγκατέλειψε την προσπάθειά της ενώ είχε αρχίσει την τέταρτη σειρά βολών (σ.σ. μέχρι εκείνο το σημείο είχε 304 βαθμούς) και κατετάγη 44η και τελευταία, μεταξύ των αθλητριών που έλαβαν μέρος στον προκριματικό.