ΚΟΣΜΟΣ

Κατακλύστηκαν από επιστολές τα γραφεία του Καρόλου και της Κέιτ για τη μάχη τους τον καρκίνο

H πριγκίπισσα Κέιτ με τον Βασιλιά Κάρολο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Τα γραφεία του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον κατακλύστηκαν από επιστολές συμπαράστασης, κυρίως από τον βρετανικό λαό, μετά την ανακοίνωση ότι υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο.

Σύμφωνα με την έκθεση «Sovereign Grant Report» συνολικά το παλάτι έλαβε 138.303 είδη αλληλογραφίας κατά τη διάρκεια του έτους, με 27.620 να περιλαμβάνουν ευχές για τον βασιλιά και την πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τις αντίστοιχες αναφορές για την υγεία τους.

Σημειώνεται ότι στις 5 Φεβρουαρίου, από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε θεραπεία ενώ στις 22 Μαρτίου, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σε βίντεο ότι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, σύμφωνα με το People.

Επίσης η έκθεση αποκάλυψε ότι το παλάτι έλαβε 31.311 επιστολές και μηνύματα σχετικά με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα τον Μάιο του 2023.

Ωστόσο αν και είναι εντυπωσιακός αριθμός δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που σημειώθηκε στο Ταχυδρομείο του Παλατιού το 2022-23 όταν έλαβε 183.207 επιστολές και δέματα. Ήταν η χρονιά που η βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 70 χρόνια στον θρόνο και λίγο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2022, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης