ΚΟΣΜΟΣ

Το δώρο... εκατομμυρίων της προγιαγιάς που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι μόλις κλείσει τα 40

Το δώρο... εκατομμυρίων της προγιαγιάς που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι μόλις κλείσει τα 40

Ο πρίγκιπας Χάρι 

AP Photo/Mark J. Terrill

Αποδέκτης ενός μεγάλου δώρου θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου που θα κλείσει τα 40 ο πρίγκιπας Χάρι, χάρη στην προνοητικότητα της προγιαγιάς του, Ελισάβετ. 

Η μητέρα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β' έβαλε 90 εκατομμύρια δολάρια σε καταπίστευμα για την οικογένειά της. Ο Χάρι επρόκειτο να αποκτήσει πρόσβαση στο μερίδιό του όταν έκλεινε τα 40 ως έναν από τους όρους, όπως αναφέρουν οι Times.

Για τον Χάρι και τον αδελφό του Ουίλιαμ η βασιλομήτωρ είχε βάλει στην άκρη το ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο θα μοιραστεί στα δύο.

Το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην καθαρή περιουσία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, η οποία αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Το ζευγάρι αφού εγκαταστάθηκε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, εξαπέλυσε πολλές επιθέσεις στη βρετανική βασιλική οικογένεια, προκαλώντας μεγάλη ρήξη. Η αρχή έγινε με τη συνέντευξη στην Όπρα, ενώ στη συνέχεια οι Σάσεξ κυκλοφόρησαν το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix καθώς και τα απομνημονεύματα του Χάρι, «Spare». Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ο Χάρι σκέφτεται να εκδώσει ένα επόμενο βιβλίο.

Πάντως το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάψει να αναζητά σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς φοβάται για την ασφάλειά του.