ΚΟΣΜΟΣ

«Βέλη» Τζέι Ντι Βανς σε Κάμαλα Χάρις: Είπε ψέματα για την πνευματική διαύγεια του Μπάιντεν

«Βέλη» Τζέι Ντι Βανς σε Κάμαλα Χάρις: Είπε ψέματα για την πνευματική διαύγεια του Μπάιντεν

O Τζέι Ντι Βανς ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ

(AP Photo/Stefan Jeremiah)

Ο «εκλεκτός» του Ντόναλντ Τραμπ για αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς άσκησε δριμεία κριτική στην Κάμαλα Χάρις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές και την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την εκλογική κούρσα, κατηγορώντας την ότι είπε ψέματα για την πνευματική διαύγεια του Αμερικανού προέδρου. 

«Ο Τζο Μπάιντεν ήταν ο χειρότερος Πρόεδρος και η Καμάλα Χάρις ήταν δίπλα του σε κάθε βήμα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνυπέγραψε τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων και την πράσινη απάτη του Μπάιντεν που αύξησαν το κόστος διαβίωσης» δήλωσε σε ανάρτησή του, όπως μετέδωσε το CNNi.

«Φέρει ευθύνη για όλες αυτές τις αποτυχίες και έλεγε ψέματα για σχεδόν τέσσερα χρόνια για τη διανοητική ικανότητα του Μπάιντεν, εγκλωβίζοντας το έθνος σε έναν πρόεδρο που δεν τα φέρει εις πέρας».

«Ο Πρόεδρος Τραμπ και εγώ είμαστε έτοιμοι να σώσουμε την Αμερική, όποιος κι αν βρίσκεται στην ηγεσία των Δημοκρατικών» έγραψε ο γερουσιαστής του Οχάιο σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ