ΚΟΣΜΟΣ

Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Το χειροκρότημα του κοινού

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της Σάρλοτ και την αδερφή της Πίπα, παρακολουθεί τον τελικό ανδρών τένις στο Wimbledon

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Το παρών στον τελικό ανδρών τένις στο Wimbledon έδωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, όπου μάλιστα έκανε και την απονομή του τροπαίου στον νικητή Κάρλος Αλκαράθ.

Η 42χρονη πριγκίπισσα, ντυμένη στα μοβ και έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό καθώς κατευθυνόταν στο Royal Box για να δει τον αγώνα ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Αλκαράθ.

Στο πλευρό της ήταν η κόρη της Σάρλοτ, αλλά και η αδελφή της Πίπα. Αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram, σχολίασε πως είναι υπέροχο που επέστρεψε στο Wimbledon.

Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της έπειτα από την ανακοίνωση πως κάνει θεραπείες για τον καρκίνο. Η Κέιτ είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην παρέλαση προς τιμή του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο μήνα.

Η πριγκίπισσα μετά από μήνες απουσίας από το φως της δημοσιότητας μοιράστηκε τον Μάρτιο ότι λαμβάνει προληπτική χημειοθεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ενόψει της πρώτης δημόσιας εμφάνισής της μετά τη διάγνωσή της τον περασμένο μήνα, είχε δηλώσει ότι ελπίζει να συμμετάσχει σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», αλλά πρόσθεσε ότι γνωρίζει ότι «δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης