ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: «Υπάρχουν κακές και καλές ημέρες» - Πότε θα εμφανιστεί ξανά δημόσια

Κέιτ Μίντλετον: «Υπάρχουν κακές και καλές ημέρες» - Πότε θα εμφανιστεί ξανά δημόσια

Η πριγκίπισσα Κέιτ

The Prince and Princess of Wales

Συγκινημένη για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει απ' όταν έγινε γνωστό πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο δήλωσε σε νέο μήνυμά της η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον. 

Σύμφωνα με την ίδια, τα μηνύματα υποστήριξης βοήθησαν τόσο εκείνη όσο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στις πιο δύσκολες στιγμές τους.

Ενημέρωσε, δε, πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται αλλά «όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες».

«Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να αφήσεις στο σώμα σου να ξεκουραστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θες να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την δυνατότητα» πρόσθεσε και σημείωσε πως η «θεραπεία θα διαρκέσει για μερικούς μήνες ακόμα».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Έκανε μάλιστα γνωστό πως ανυπομονεί να παρευρεθεί στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16/6) με την οικογένειά της και ευελπιστεί να καταφέρει να παρευρεθεί σε μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις της καλοκαίρι.

Διευκρίνισε όμως, ότι γνωρίζει πως δεν έχει ακόμη τελειώσει η μάχη που πρέπει να δώσει. «Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική και δη με την αβεβαιότητα».

Ευχαρίστησε, κλείνοντας, ξανά όσους της έχουν ευχηθεί για «την κατανόησή» αλλά και όσους έχουν μοιραστεί τις δικές τους ιστορίες μαζί της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ