ΚΟΣΜΟΣ

Δημόσια έκκληση του Άνταμ Σμιθ να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα ο Μπάιντεν

Δημόσια έκκληση του Άνταμ Σμιθ να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα ο Μπάιντεν

Ο Δημοκρατικός Άνταμ Σμιθ

AP Photo/J. Scott Applewhite

Δημόσια πλέον απηύθυνε έκκληση να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν, μιλώντας στο CNNi ο Αμερικανός Δημοκρατικός, Άνταμ Σμιθ.

Ο Σμιθ είναι ο ανώτερος Δημοκρατικός στην Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και νωρίτερα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες, πως είχε ζητήσει την απόσυρση του Μπάιντεν από κοινού με ακόμη πέντε Δημοκρατικούς.

Ανάμεσα σε εκείνους που φέρεται να ζητούν την απόσυρσή του, σύμφωνα με το CNNi είναι οι εκπρόσωποι της Καλιφόρνια, Μαρκ Τακάνο, της Ουάσινγκτον Άνταμ Σμιθ, του Κονέκτικατ Τζιμ Χάιμς, της Νέας Υόρκης Τζο Μορέλ, της Νέας Υόρκης Τζέρι Νάντλερ και της Πενσιλβάνια Σούζαν Γουάιλντ.

Υπενθυμίζεται ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων Χακίμ Τζέφρις την Κυριακή (7/7), τα παραπάνω μέλη της Βουλής των Δημοκρατικών, εξέφρασαν την ανησυχία τους για πιθανό πλήγμα στο κόμμα, λέγοντας πως τίθενται σε κίνδυνο ακόμα και οι πιθανότητές τους να κερδίσουν ξανά την πλειοψηφία της Βουλής.

Δημόσια έχουν τοποθετηθεί οι εκπρόσωποι Λόιντ Ντόγκετ, Σεθ Μούλτον, Ραούλ Γκριγιάλβα, Άντζι Κρεγκ και Μάικ Κουίγλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ