ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος από βίντεο που δείχνει τον Τραμπ να βρίζει τον Μπάιντεν - Είναι ένας σωρός από σκατά

O Ντόναλντ Τραμπ 

AP Photo/Gerald Herbert, File

Βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να κάνει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και για την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Αρχικά ακούγεται ο Ντόναλντ Τραμπ να ρωτάει το συγκεντρωμένο πλήθος, «Πώς τα πήγα στο ντιμπέιτ;» το οποίο του απαντά ότι τα πήγε καταπληκτικά την ώρα που ο πρώην πρόεδρος μοιράζει χαρτονομίσματα που είχε στην τσέπη του.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ακούγεται να αποκαλεί τον Τζο Μπάιντεν «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο, σωρό από σκ@@α», ο οποίος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Απλώς τα παράτησε, ξέρετε, εγκαταλείπει τον αγώνα. Τον έβγαλα από τη μέση», λέει ο Τραμπ.

Στη συνέχεια εκτόξευσε τα βέλη του και για την έτερη πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις. «Τώρα έχουμε την Κάμαλα...Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο αξιολύπητη», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Τραμπ στρέφει ξανά τα πυρά του κατά του Μπάιντεν: «Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας που είναι ένας άγριος τύπος. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν».

«Αλλά μόλις ανακοινώθηκε ότι πιθανότητα θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης