ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι δεν επισκέπτεται την πατρίδα του μαζί με τα παιδιά του

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι δεν επισκέπτεται την πατρίδα του μαζί με τα παιδιά του

O Δούκας του Σάσεξ, πρίγκηπας Χάρι 

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

O πρίγκιπας Χάρι έχει επιστρέψει αρκετές φορές στο Λονδίνο μετά την απόφασή του να ζήσει μόνιμα με την οικογένεια του στην Αμερική, ωστόσο, σε κάθε επίσκεψη δεν είχε μαζί  τα παιδιά του Άρτσι και Λίλιμπετ και η εξήγηση είναι ότι φοβάται.   

Ο δούκας του Σάσεξ αποφεύγει να φέρει τα δύο μικρά παιδιά του, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς φοβάται για την ασφάλειά τους.

Ο Χάρι, 39 ετών, συνεχίζει να αγωνίζεται για την ασφάλεια που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον εργαζόμενος βασιλικός.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του GB News, Cameron Walker, δήλωσε: «Δεν αισθάνεται ότι η οικογένειά του είναι ασφαλής όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή δεν έχει μαζί του αστυνομικούς προστασίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας».

«Έτσι, ίσως αυτός να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο πρίγκιπας Χάρι δεν φέρνει τη Μέγκαν, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί, θα έλεγε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους», προσθέτει.

«Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν αρκετά θυμωμένος και απογοητευμένος με την κατάσταση στην οποία κατέληξε. Υπήρξαν μεγάλες περίοδοι απουσίας, νομίζω, από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ», υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ