Κατέρρευσε πολυώροφο κτήριο στην Κωνσταντινούπολη - Πληροφορίες για παγιδευμένους
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Ali UnalΠολυώροφο κτήριο κατέρρευσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή Κιουτσούκτσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί επτά άτομα τα οποία έχουν τραυματισμούς ενώ αναζητούνται άλλα δύο.
Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση.
Την πληροφορία ότι διασώθηκαν επτά άτομα μετάφερε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιούλ.
Το κτίριο χτίστηκε το 1988.
Τα αίτια της κατάρρευσης δεν έχουν προσδιοριστεί. Πάντως σύμφωνα με τις Αρχές δεν έγινε κάποια έκρηξη.
Η κατάρρευση έγινε η αφορμή για να αναζωπυρωθεί η συζήτηση για το αν τα κτήρια στην Κωνσταντινούπολη ή άλλες περιοχές της Τουρκίας μπορούν να αντέξουν ένα μεγάλο σεισμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Μαγιόρκα: Δεν είχε άδεια λειτουργίας για την ταράτσα το κλαμπ που κατέρρευσε
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
11:21
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
ΕΛΛΑΔΑ
Μαρινάκης για Ανεστίδη:«Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ