Έπνιξε πούμα με γυμνά χέρια για να σώσει τη ζωή του

Ένας άντρας πήγε για τζόκινγκ σε ένα μονοπάτι στο Κολοράντο των ΗΠΑ όταν δέχθηκε επίθεση από ένα πούμα. Το ζώο τον δάγκωσε στο πρόσωπο, όμως, ο άνδρας πάλεψε και σκότωσε το ζώο πνίγοντάς το.
Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έτρεχε μόνος στο μονοπάτι Horsetooth Mountain Open Space τη Δευτέρα όταν άκουσε έναν θόρυβο πίσω του. Τότε του επιτέθηκε το αιλουροειδές, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πάρκων και Άγριας Ζωής του Κολοράντο.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία, οι κινήσεις του δρομέα ξύπνησαν τα άγρια ένστικτα του ζώου που τον είδε ως θήραμα. Το πούμα, το οποίο ήταν ενός έτους, δάγκωσε το πρόσωπο του, όμως, εκείνος κατάφερε να του ξεφύγει και να το σκοτώσει.
Μετά την επίθεση ο δρομέας νοσηλεύτηκε με σοβαρά τραύματα, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, όπως αναφέρει το AP.
Ο δρομέας εξήγησε στις Αρχές πως έπνιξε το πούμα και η εξέταση του ζώου επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, σημείωσε η Rebecca Ferrell, εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας.
Όπως εξήγησε η Ferrell, ο δρομέας έκανε ακριβώς ότι αναμένεται από κάποιον όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις: πάλεψε όσο πιο σκληρά μπορούσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα: Τι προβλέπουν οι επιστήμονες

Το λεπτό μπλουζάκι «πρόδωσε» τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

Hellas Sat 4: Η Ελλάδα κατακτά το διάστημα - Με απόλυτη επιτυχία η ιστορική εκτόξευση

Ανατολίτικο παζάρι Ερντογάν: Δώστε τις Μουφτείες της Ξάνθης και θα ανοίξω τη Σχολή της Χάλκης

Τέξας: Νεαρή αυνανιζόταν δημοσίως, συνελήφθη και... συνέχισε μέσα στο περιπολικό!

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» - Δείτε τον πίνακα
04:00
Προπληρωμένες κάρτες: Πώς λειτουργούν και ποια επιδόματα θα καταβάλλονται σε αυτές
03:00
ΔΥΠΑ: Προειδοποιεί για τηλεφωνικές απάτες - Τι συμβουλές δίνει στους πολίτες
02:00
Τι αλλάζει φέτος στο «μοντέλο» των έτοιμων φορολογικών δηλώσεων
01:00