Στον ανακριτή σήμερα οι έξι συλληφθέντες για χρηματισμό στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης
Το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
ΙΝΤΙΜΕΣτον ανακριτή απολογούνται σήμερα (12/04) τα έξι άτομα που συνελήφθησαν για χρηματισμό στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Τα έξι άτομα που είχαν λάβει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν, σήμερα περνούν την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όσα κατηγορούνται, μεταξύ των οποίων για δωροληψία υπαλλήλου (κακούργημα), δωροδοκία υπαλλήλου, συμμορία και ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις.
Τα εμπλεκόμενα άτομα είναι μία ιατροδικαστής που παλαιότερα υπηρετούσε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ένας πρώην αστυνομικό, ένας νεκροτόμο και υπάλληλοι γραφείων τελετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, το κατηγορητήριο κάνει λόγο για παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμούς νεκρών εντός της Υπηρεσίες, σε συνεργασία με γραφεία τελετών.
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, ύστερα από καταγγελίες για δωροληψία και δωροδοκία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξάρθρωση κυκλώματος με υπαλλήλους της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας - Παράνομα «ψυγεία» και ταριχεύσεις
Στοχευμένη δράση των ΗΠΑ κατά του Χαμενεΐ, προτείνει η Ιρανή νομπελίστρια Ειρήνης Σιρίν Εμπαντί
23:50
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26