Φυλακές Δομοκού: Άγρια συμπλοκή κρατουμένων - Στο νοσοκομείο 55χρονος
Το κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
INTIME / LamiaREPORT (Φωτογραφία αρχείου)Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 55χρονου, σημειώθηκε στις φυλακές Δομοκού.
Σύμφωνα με το Lamia report ένας 55χρονος Αλγερινός, κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού, διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/3/25), φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.
Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον 55χρονο Αλγερινό με 30χρονο Σομαλό ο οποίος και τον τραυμάτισε με ένα κομμάτι γυαλί.
Ο τελευταίος εξακολουθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς να διαφαίνεται κίνδυνος για τη ζωή του.
Σε βάρος του Σομαλού σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και της νομοθεσίας περί όπλων.
Γεωργιάδης στον ΣΦΕΕ: Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση στο ΕΣΥ, φίλτρα και clawback στο ΙΦΕΤ
15:41
Οι ΗΠΑ μειώνουν το επίπεδο του συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
15:38
Παρέλαβε τη διάταξη του εισαγγελέα για δέσμευση περιουσίας ο Κώστας Ανεστίδης
15:35
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32