Τον Φειδία Παναγιώτου προτείνει ο Φρέντι Μπελέρης για Αντιπρόεδρο Επιτροπής της Ευρωβουλής
Τον Κύπριο αναξάρτητο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου προτείνει ο Έλληνας ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρης για Αντιπρόεδρο της νεοσύστατης Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Ασπίδα για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία».
«Στη σημερινή συνεδρίαση της νεοσύστατης Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Ασπίδα για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία» ετέθη θέμα πληρώσεως της θέσεως του Aντιπροέδρου» αναφέρει συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Χ, εξηγώντας το σκεπτικό του.
«Δεν υπήρχε υποψήφιος από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Επέλεξα να υποστηρίξω τον ανεξάρτητο Κύπριο Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, με κριτήριο αποκλειστικά την ελληνική καταγωγή του και τίποτα παραπάνω. Τα συμπλέγματα του κ. Αρβανίτη ούτε με αγγίζουν ούτε με αφορούν» συμπληρώνει ο ίδιος.
Η ανάρτηση του Φρέντη Μπελέρη
Στη σημερινή συνεδρίαση της νεοσύστατης Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Ασπίδα για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία» ετέθη θέμα πληρώσεως της θέσεως του Aντιπροέδρου.
Δεν υπήρχε υποψήφιος από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Επέλεξα να υποστηρίξω τον ανεξάρτητο Κύπριο Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, με κριτήριο αποκλειστικά την ελληνική καταγωγή του και τίποτα παραπάνω.
Τα συμπλέγματα του κ. Αρβανίτη ούτε με αγγίζουν ούτε με αφορούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Toν Φειδία Παναγιώτου για πρόεδρο της Ε.Ε θέλει ο Μασκ - Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου
Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο 24χρονος YouTuber που έκανε την έκπληξη στην Κύπρο
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30