ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο 24χρονος YouTuber που έκανε την έκπληξη στην Κύπρο

Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο 24χρονος YouTuber που έκανε την έκπληξη στην Κύπρο

O Φειδίας Παναγιώτου

ΑΝΤ1 Κύπρου / Facebook

Ο 24χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου έρχεται τρίτος, σύμφωνα με τα exit polls, ανατρέποντας όλες τις προβλέψεις, μετά από τα δύο μεγάλα κόμματα, τον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) και το ΑΚΕΛ.

Σε μια μεγάλη έκπληξη, ο 24χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου έρχεται τρίτος, με 15,7%-18,3% των ψήφων, σύμφωνα με το exit poll του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Κύπρου, ΡΙΚ. Παρόμοια είναι και τα αποτελέσματα του exit poll στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha.

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο Tik Tok και το Youtube σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, δημοσιεύοντας βίντεο δικής του έμπνευσης.

Πριν λίγους μήνες, ανακοινώνοντας την πρόθεση του να διεκδικήσει εκλογή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εμφανίστηκε σε βίντεο φορώντας τρεις γραβάτες, σακάκι... και σορτσάκι.

Ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν ξέρει τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ