ΕΛΛΑΔΑ

«Έγινε για λόγους εκδίκησης» φέρεται να ομολόγησε ο 26χρονος που παρέσυρε 62χρονο στη Λάρισα

«Έγινε για λόγους εκδίκησης» φέρεται να ομολόγησε ο 26χρονος που παρέσυρε 62χρονο στη Λάρισα

Ασθενοφόρο και περιπολικό σε τροχαίο 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Για λόγους εκδίκησης έγινε το τροχαίο στην Λάρισα, όπως φέρεται να ομολόγησε ο 26χρονος δράστης.

Ο 26χρονος έχοντας την πρόθεση να κάνει του κακό, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 62χρονο στο χωριό Αμυγδαλέα και συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 26χρονος δράστης φέρεται να ομολόγησε σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr ότι προχώρησε εσκεμμένα στην παράσυρση του 62χρονου η οποία έγινε μπροστά σε συγχωριανούς τους, για εκδικητικούς λόγους.

Η αστυνομία και ειδικότερα το Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ διερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση.

Ο 62χρονος έχοντας τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, όντας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η κατάσταση υγείας του 62χρονου κρίνεται πολύ κρίσιμη καθώς δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος τη ΜΕΘ του ΠΓΝ.

Αναλυτικότερα η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ, αναφέρει για το βαρύ περιστατικό:

«Χθες το βράδυ μετά από ενημέρωση του ΕΚΑΒ, δεχθήκαμε έναν ασθενή από την Αμυγδαλέα, ότι πρόκειται για ασθενή με παράσυρση και σε ημικομματώδη κατάσταση, άνδρας 62 ετών. Οδηγήθηκε άμεσα στην αίθουσα αναζωογόνησης, διασωληνώθηκε, από την αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χειρουργήθηκε άμεσα για αποκατάσταση τραύματος. Αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ».