ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 69χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον σαρανταπεντάχρονο γιο του στον Βόλο.

Το θύμα που χτυπήθηκε στο κεφάλι και τον θώρακα χειρουργείται σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο 69χρονος υποβάλλεται σε εξετάσεις ώστε να αποφασιστεί πότε και πως θα αφαιρεθεί το βέλος που είναι σφηνωμένο στο κρανίο του στο ύψος του αυτιού.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, χρειάστηκε να κόψουν τα δύο κομμάτια από το βέλος που προεξείχαν, ώστε να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο 69χρονος σύμφωνα με την ΕΡΤ θα χρειαστεί πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από νευροχειρουργό.

Με τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος ο πατέρας

Νωρίτερα σήμερα (17/9) το πρωί, ο γιός του 69χρονου, 45 ετών, στόχευσε με ψαροντούφεκο το κρανίο του πατέρα του διαπερνώντας το από άκρη σε άκρη πάνω από το ύψος του αυτιού και στη συνέχεια με άλλη βέργα ψαροντούφεκου τον τραυμάτισε στο στήθος.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί σήμερα στη συμβολή των οδών Τρικούπη με Γαλλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Αναζητείται από την Αστυνομία.

Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται οι απαραίτητες αξονικές για να διερευνηθεί η αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί σήμερα στη συμβολή των οδών Τρικούπη με Γαλλίας.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Επιπλέον στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.