ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στον Κηφισό λόγω ακινητοποιημένου οχήματος - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο και σε Αττική Οδό

Κίνηση στον Κηφισό λόγω ακινητοποιημένου οχήματος - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο και σε Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής το πρωί της Τετάρτης (11/09), με τον Κηφισό να αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα καθώς έχει ακινητοποιηθεί  αυτοκίνητο στο ύψος  της οδού Τατοϊου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Όμως και στο κέντρο της Αθήνας όπως και στην Αττική Οδό η κίνηση γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Αναλυτικότερα στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών από το ύψος του Χαιδαρίου στο ρεύμα εξόδου όπως και στο ρεύμα εισόδου παρατηρείται μποτιλιάρισμα και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με αρκετή υπομονή.

Προβλήματα καταγράφονται στην Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) από το ύψος της Λένορμαν έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης, αλλά και στην Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα εισόδου από τον κόμβο Καλυφτάκη έως Λ. Αθηνών - από την Αναγεννήσεως τμηματικά.

Χαμηλές ταχύτητες διαπιστώνονται και σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Μεσογείων τμηματικά, στην Κατεχάκη (στο ρεύμα από και προς Ηλιούπολη), τμηματικά στην άνοδο και κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου (τμηματικά) καθώς και στην οδό Καλλιρρόης.

Screenshot-2024-09-11-081645.jpg

Καθυστερήσεις 15-20 λεπτών διαπιστώνονται στην Αττική Οδός από τον κόμβο 8, στο ρεύμα προς Λαμία.

Ελληνική Αστυνομία - Κίνηση