ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο για οικογένεια γνωστού Εισαγγελέα

Θανατηφόρο τροχαίο για οικογένεια γνωστού Εισαγγελέα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tραγωδία συνέβη στην οικογένεια γνωστού εισαγγελικού λειτουργού που υπηρέτησε επί χρόνια στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα, καθώς ο γιος και η νύφη του σκοτώθηκαν σε τροχαίο. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, η μοίρα επεφύλασσε ένα σκληρό «χτύπημα» στην οικογένεια γνωστού εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος είχε διατελέσει για πολλά χρόνια προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, και στη συνέχεια προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς ο πρωτότοκος γιος του τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αττική.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νέος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε μεγάλη απόσταση το σώμα του.

Αν και φορούσε προστατευτικό κράνος, δεν στάθηκε αρκετό για να του σώσει τη ζωή αφού η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Στο ίδιο τροχαίο τη ζωή της έχασε και η σύζυγος του νεαρού, η οποία ήταν συνεπιβάτιδα. Το άτυχο ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδάκι.