Κρήτη: Ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπή μοτοσικλέτας – Χειροπέδες και στους κηδεμόνες τους

Μοτοσικλέτα
PixabayΤέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν στη Μεσαρά του δήμου Φαιστού για την κλοπή μιας δίκυκλης μοτοσυκλέτας.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το απόγευμα της Τρίτης (11/03) γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές ότι άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσυκλέτα της, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι της.
Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού εντόπισαν την κλεμμένη μοτοσυκλέτα το μεσημέρι της 12ης Μαρτίου. Το δίκυκλο οδηγούσε ανήλικος, ο οποίος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ ο συνεπιβάτης του ήταν εξίσου ανήλικος.
Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών κηδεμόνων των δραστών με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηράκλειο: Ανήλικοι ληστές επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 19χρονο - Χειροπέδες και σε δύο ενήλικες

Δίκη Λυγγερίδη: «Με εκλιπαρούσε να αφαιρέσω τη φωτοβολίδα» κατέθεσε ο επικεφαλής της διμοιρίας
17:48
Πούτιν: Η Ρωσία συμφωνεί με τον τερματισμό εχθροπραξιών... μόνο για μακροπρόθεσμη ειρήνη
17:40
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο - Σφραγίστηκαν γραφεία βοηθών ευρωβουλευτών
17:29.jpg?t=N6D-LoE9xX6VLBBfHcK_Nw)
Ένας νεκρός σε τροχαίο στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου: Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ
17:21